4 tipp, hogy jól induljon a reggel!

Nincs rosszabb, mint egy borzalmas reggel: ha a nap eleje nem jól indul, az az egész napunkra negatív hatással lehet.

Ébredés 15 perccel korábban

Ha nincs elég időnk reggel, és a korai készülődés eszeveszett kapkodásba csap át, az ebből fakadó szorongás és stressz az egész napos hangulatunkra hatással lesz. Plusz 15 perc nem sok idő, reggel mégis csodákra képes!

Testmozgás

A reggeli edzés segít a koncentráció fejlesztésében, növeli a mentális állóképességet, fokozza a kreativitást és a gyorsabb tanulást, és még a stresszt is csökkenti. A mozgás alatt nem kell durva dolgokra gondolni, nem lehet mindenki Crossfit-őrült.

A legfontosabb cél meghatározása

Sokan listákat készítenek a teendőikről, azonban fontos, hogy kiemeljünk 2-3 olyan tennivalót, amik igazán fontosak az adott napon. A kevesebb tevékenységre való fókuszálás összességében segíti a hatékonyságodat.

Hálaadás

A reggeli köszönet serkenti a pozitív érzéseket, jó hatással van a mentális egészségre és tompítja a negatív attitűdöt is. Hatása kétirányú: nemcsak a feladónak tesz jót, de a célszemélynek is, legyen az akár barát, családtag, kolléga vagy ügyfél. Egy reggel kiküldött köszönet email az egész napunkat pozitívan befolyásolhatja!